top of page

Vleeshandel Floru bvba te Erembodegem: een bedrijf waarop klanten mogen rekenen

Versnijden en uitbenen van mager varkensvlees

Wie op zoek is naar een gespecialiseerd bedrijf in het versnijden en uitbenen van mager varkensvlees, is bij Vleeshandel Floru bvba te Erembodegem aan het juiste adres. Ons familiebedrijf maakt enkel gebruik van varkenskarkassen afkomstig van Belgische varkenshouders.

De karkassen worden dagelijks doorkoeld aan ons bedrijf geleverd, zodat onze klanten steeds mogen rekenen op verse vleesproducten.

Een dertigtal medewerkers versnijdt de varkenskarkassen op de wijze waaraan de klant de voorkeur geeft.

De deelstukken worden op een professionele manier uitgebeend.

Onze eigen transportdienst bezorgt de vleesproducten verpakt of hangend, al naargelang de wensen van de klant.

Vleeshandel Floru
Vleeshandel Floru

Voedselveiligheid en hygiëne

Floru te Erembodegem legt zich toe op de verwerking van de beste kwaliteit aan mager varkensvlees. Wij werken samen met varkenshouders die op een duurzame, milieubewuste en diervriendelijke manier te werk gaan. Een van de bekendste vleesproducten in ons aanbod is het sappige Duke of Berkshire-varkensvlees, dat wereldwijd beroemd is om zijn unieke smaak en waarvan de eigenschappen en herkomst voortdurend gecontroleerd worden. Ook producten afkomstig van Slagersvarken, waarvan de varkens op een gezonde en diervriendelijke manier worden grootgebracht, vindt u in ons gamma. De dieren van Slagersvarken ondergaan regelmatige controles en zijn perfect traceerbaar. Floru kan ook varkensvlees met Certus-kwaliteitslabel verschaffen. We hanteren daarom de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne.

Contacteer ons voor bijkomende informatie!

Wij beantwoorden graag al uw vragen.

bottom of page